Crazy cat lady

En kollega berättade idag om ev hyresgäst som blivit avhyst en gång. Anledning? 86 katter i en tvåa...

Och jag som var rädd att jag skulle bli stämplad som "knäppisen med katterna"

Det blev en mössa!

Min stickning del två resulterade i en mössa! Fin va?


Blomman har jag virkat och satt på i efterhand


Vinlotteri

Wiho, jag vann precis 3 flaskor vin i vinlotteriet här på jobb. Nu ska helgen supas in!


Elcykel

Idag har jag gjort något lite ovanligt, men väldigt kul. Har tetstat en elcykel! Vi ska kanske köpa en till jobbet och har en till låns nu i två dagar. Och för att testa ordentligt tyckte miljöchef ,som är ansvarig, att jag gärna fick cykla den hela vägen till Malmö. Sagt och gjort. Jag trampade iväg i stormen trots en rejäl motvind var jag hemma på mindre än en timme. Knappt svettig och inte alls slut som jag brukar bli efter 2 mil i sadeln. Cyklade om en hel del tappra själar som trampade för fullt i uppförsbackarna... Väldigt rolig och praktisk, miljövänlig också, åtminstone om man jämför med bilar...


Pilatesboll

Var på ett pass på gymmet i tisdags. Pilatesboll hette det. Suveränt skönt faktiskt, speciellt avslappningen när man låg och vilade över bollen. Känns väldigt tryggt att krama bollen.
Nu har jag beställt en premuration på topphälsa och då fick man en pilatesboll på köpet så då kommer jag kunna ligga och krama bollen därhemma också...


väldigt enkelt pyssel

enkelt, billigt och fantastiskt snyggt, kan de bli bättre?



Kostnad
kedja: 25-30 kr
berlocker 5-15 kr/st
övrigt matrial(lås, hattnål m.m) 15 kr


Stickning del två

Så var det dax för stickning del två! ♥


Någon som kan gissa vad det ska bli?


Konkatsu

Läste en artikel i Sydsvenska igår vid frukosten. De intervjuar tre japanska män som är på jakt efter en fru. Tydligen heter det konkatsu, strategiskt sökande efter någon att gifta sig med. I atrikeln beskrivs att ogifta tjejer över 25 år är så kallade christmas cakes. Deras tid är förbi. Männen som intervjuas letar efter en fru som kan jobba och samtidigt sköta om hemmet. De vill inte ha en karriärkvinna eftersom dessa är för aggressiva.

Tur man inte bor i Japan...

Äntligen Älskling

Har inte träffat min älskling på över en vecka, han har varit bortrest och sen har han varit sjuk. Men ikväll, då jävlar...


Dessa katter 2


Såhär ståtlig har han blivit, katten Kräftan eller som min mamma säger: den gule...

Pärlor på tråd

Köpte mig den här boken när jag skulle tillverka en present, tycker den är jättefin och beskriver på ett lätt sätt hur man går tillväga.

 Den förklarar bl.a. vilka olika sorters ståltråd det finns vilket gör det enklare att hitta rätt i byggvaruhuset som är allt annat än min hemmaplan...




Grattis till Lotta!

Lotta har fått lägenhet i Ystad!
Grattis grattis till dig tjejen, ska bli spännande att få komma och hälsa på!


Min första stickning

Jag har då stickat för första gången i mitt liv (om man inte räknar taskiga halsdukar i syslöjden). Det blev ett par strumpor åt Niklas... Måste säga att jag är nöjd med min bedrift! Tack Linda för all hjälp!


Dessa katter...

...kommer jag tjata mycket om. Jag älskar mina små hårbollar, så är det bara. Är fullt medveten om att jag tjatar ihjäl era öron med snack om katterna, säg till mig när jag går för långt.

Knutte in action


Flyttar in

Jag håller på och flyttar in i min nya  fina blogg. Kommer kanske se lite lustigt ut här till en början men välkomna in i galenskapen i alla fall!

Den här bloggen kommer handla mer om pyssel, allt från  pärlade och smyckestillverkning till nya passionen stickning. Även mina katter, Knut och Kräftan kommer bli ombloggade.  Och såklart blir det en hel del vardagstrams också.


RSS 2.0