Planering av dagens AW

Träffade en tjej från jobbet innan och tog en öl. Vi planerade det hela innan  idag via internchatten:


Klösträd

Har investerat i ett klösträd till grabbarna. Det är populärt, speciellt och sitta högst upp och titta ut.




Knut

När jag träffade min mamma förra söndagen påpekade hon att jag inte har så mycket bilder på Knut, det mesta är på Kräftan.
Detta beror på att Knut är mycket svårare att fånga på bild. Svart katt blir mest sudd på bild...

Idag lyckades jag dock, placerade honom mot vit bakgrund och började knäppa. Passade på när han var trött så att han skulle ligga hyfsat stilla i alla fall...



Till och med hans lockiga "skägg" syns här!

Recept

Jag tycker inte om att laga mat. Det är jobbigt och så måste man diska. Försöker därför undvika matlagnng så mycket som möjligt. Sallad är bra, då behöver man en kniv typ. Kinamat är också bra. Då får man t.o.m platsbestick på köpet. Igår lagade jag trots detta kyckling. Kyckling i väldigt god sås som jag hittade på efter hand som jag lagade. Blev en kombination av det som fanns hemma. Resultatet blev en kryddig  och smakrik rätt. 



Nu drar jag till Lund(igen) och kollar på stand-up...

Stickat strumpa igen( eller för några veckor sedan)

Den här gången till min vän Charlotta. Såhär tjusig blev den:


Linda gjorde partnern sen skickade vi dem en och en... Allt för att jävlas lite!

Gummiaktig...gummisnopp?

Mailskvallrar med en kompis. Hon berättar om en kille som vi båda känner lite grand. Killen har tydligen haft ihop det med någon min kompis känner. Nu ska hon förklara att han är dålig i sängen men det kan hon inte säga rakt av. Nej, nej. Man måste ju försköna verkligheten. Så hon säger:
"tydligen var han...gummiaktig".

Gummiaktig? Seriöst? Jag får i alla fall heelt andra idéer i huvudet än att han skulle vara dålig i sängen...


Vill ödet att jag ska bli fet?

Har inte tränat på två veckor (förutom en löptur och några promenader) pga förkylning, vaccin och tidsbrist. Tog en liten mjukstart nu i helgen med långa promenader både lördag och söndag. Skönt att röra på sig tänkte jag då. "Aj" tänker jag nu. Har fått ont i benhinnorna. Jaha. Sitta still en vecka till? I think not! Då blir jag knäpp. Får bli spinning ikväll, skonsamt för benen och jobbigt för konditionen.

stickning

Har stickat mössa till älskling. Han kunde inte hitta någon i affären som han gillade så jag gjorde en.

Har inte använt något mönster här utan allting är höftat och improviserat, som så ofta när jag gör grejer, efter mitt omdöme. Började med 60 maskor och sen har jag minskat när jag tyckte det var lämpligt. Resårstickning längst ner sedan slätstickning.


Tant Anna

Fick precis höra att jag beter mig mer som en pensionär en som en 24-åring. Kan inte annat än erkänna att det nog är så, till stor del. Varför? Well:
-jag går helst och lägger mig innan elva även på helgen. Så man kommer upp tidigt nästa dag. (Detta beror ifos oftast på att jag vill orka träna, men ändå)
-även om jag inte går o lägger mig klockan tio så vaknar jag ändå skittidigt och tar tag i saker som städning och planera veckans mat.
-jag har två katter och jag pratar med dem
-jag gillar korsord (även om jag aldrig löser dem) och stickning
-jag tycker inte om hög musik, blir gnällig om grannarna råkar störa
-jag väljer hemma i soffan framför dansgolv, lätt (fast barer är roligt, där slipper man låtsas gilla dans)

Ja. Vad kan jag säga? Man blir tofflig när man är i ett förhållande. Ingen nyhet egentligen.

Kräftan och toarullen

En liten video med Kräftan i huvudrollen:


Behöver jag säg atta toapappret hålls välgömt här hemma?

Sammanfattning

Har behövt tid att tänka, tid att vara men nu sitter jag här igen med katten brevid. Han snörvlar, väser o grymtar. Precis som han brukar göra. Några noteringar vill jag göra:

Vaccinerad och klar - inga biverkningar förutom det obligatoriska ont i armen. Och en konstig svullnad ovanför nyckelbenet. Vet inte ens om det beror på vaccinet. Det går nog över. Är iaf glad att jag vaccinerat mig, ser ingen anledning att låta bli. Mediahysterin runt den här grejen är obeskrivlig enligt mig. Hur mycket skit ska skrivas bara för att sälja tidningar? Jag har aldrig haft något intresse av att tro på tidningarna i något hänseende så jag tänker inte börja med det nu.

Kina troligen inställt - besviken och bitter. Fick ett mail i måndags som inte var någon rolig läsning alls. När planer går upp i rök och jag inte kan påverka det själv, då blir jag ledsen. Vet inte hur jag ska förhålla mig till det hela, just nu orkar jag inte ta tag i något som har med det att göra, orkar inte tänka på det heller. Läser inte mail just nu. Skit skit skit. 

Pratat ut med PV - vi facsineras ofta över att vårt enda problem är att känslorna är så starka att man blir alldeles lamslagen vid tanken på att förlora den andre.  Är det inte jag som tror att han kanske ska lämna mig så är det tvärt om. Känns i alla fall alltid skönt efteråt.

Personalfest i torsdags - kul kul! Hyfsad mat, mycket märklig underhållning och gott sällskap, längesen jag kände mig berusad, var nog på tiden faktiskt, får inte glömma att leva.

Shoppat kokosplam på ikea - sjukt fin i hörnan nedanför sängen. Mysigt till tusen!


palmen


väskatten


Kvällens räddning

Såhär i höstregn och förkylningstid behövde jag nåt upppiggande:


RSS 2.0