Halloween

Halloween idag då, jag tycker de e mysigt med de fina färgerna, ett avbrott i den gråa trista hösten. Förra helgen när vi hade tjejkväll karvade vi pumpor:


Lindas var arg, Louises var glad, Emmas var kines och min blev ledsen...
Kan berätta att småpumpor inte är det bästa till lyktor, värmeljusen bränner nämligen ner dem inneifrån.

Ljuskrona

Den här ljuskornan gjorde jag i bröllopspresent till mamma och Bertil, den blev klar för länge sedan men det är först nu efter bröllopet som jag vågar visa upp den offentligt...


Mammas bröllop

I lördags gifte sig min mamma, hon är numer fru Larsson. Här kommer två bilder från bröllopet:



Katten Kräftan i handfatet

En bild på katten när han faktiskt LIGGER i handfatet. Söta söta kräftan!

En rolig helg

Kom på att jag har massa roligheter inplanerade den här helgen:

Ikväll blir det tjejmiddag hemma hos mig, har dessutom ordnat med en pysselöverraskning som jag tror tjejerna kommer gilla...

Imorgon på dagen ska min mamma gifta sig! Ska bli rolig att se henne finklädd och det ska bli roligt att få klä upp sig lite. måste komma ihåg och packa näsdukar i handväskan, jag kommer säkerligen börja snyfta.

På kvällen imorgon blir det lite partaj hemma hos Annelie och Jens med utgång på slutet, det bästa är att jag behöver inte ens byta om mellan.

Söndag blir nog en lugn dag med sömn...


Pyssel höst edition

Små arrangemang som pryder mitt hem




Mardrömsmåndag

ibland mår man riktigt bra, har en mysig dag och saker att se fram emot. Så hade jag det igår, hade planerat en runda på stan efter jobbet och sen kolla serier på datorn. Så kom jag hem. Det första som möer mig är slem och kräk på golvet. Sen hittar jag lilla Knut under sängen, havlt utslagen. Han piper ynkligt när jag lyfter upp honom och är väldigt väldigt slö. Mat vill han inte ha utan lukten får honom att kräkas upp ännu mer slem. Så jag bestämmer mig för att åka till veterinären, tar en taxi till djursjukhuset, halvt hysterisk. Min älskade katt är är sjuk. Taxichauffören försöker lugna mig "han får nog en spruta och så blir allt bra". Nämn inte sprutor tänkar jag och mmm:ar till svar. Kommer fram, blir utskickad till ett rum bakom huset eftersom katten har kräkts och de vill inte ha in smitta. Först kommer jag inte in i infektionsväntrummet utan får springa runt huset igen och be dem öppna. De händer inget och jag får ringa på akutnummret. En vänlig själ svarar och hon skyndar sig att öppna. Sen får jag sitta och vänta i två timmar. Försöker kela med Knut men han vill bara ligga i sin bur.  Väntrummet är otroligt deppigt, svagt kaffe, inget att sysselsätta sig med förutom dagens gratistidningar och fem tidningar om jakt. Jag blir kissnödig av kaffet men det finns ingen toa. Sitter på stolen, sitter på golvet, sitter på radiatorn, önskar att det fanns nånstans att ligag och vila. Klockan börjar bli mycket och jag har inte ätit sen lunch. Fördriver tiden med att lägga tidningarna snygggt och ställa iordning möblerna. Äntligen äntligen kommer en veterinär och vi får komma in i ett undersökningsrum. Hon klämmer och känner på Knut, lyssnar på hjärtat och tar tempen på honom. Hittar inte vad som är fel. Frågar om jag vill att han röntgas eller om jag vill avvaka tills imorgon. Hur ska jag kunna veta? Hon är veterinären ju. Efter mycket snack bestämmer jag mig för att ta hem honom.

Han piggnar till lite därhemma, dricker massvis med vatten men vill inte äta. Jag tvingar i honom lite mat som han får behålla, inget mer kräk. Sen går vi och lägger oss. Jag placerar Knut brevid mig och där ligger han still. Reagerar knappt på mina klappar. Vaknar till flera gånger inatt, försöker ge Knut mat men han vägrar. Imorse är han borta från min säng och ligger i soffan, han tvättar sig och ser lite piggare ut. Jag lyfter bort honom till matskålen och han äter faktiskt. Jag kan andas ut en smula. Det verkar som han får behålla maten. Han går till och med runt lite, sitter lite ute och lite i badrummet.

Nu kom jag precis hem och katten verkar tack och lov vara helt återställd. Han äter en massa och verkar pigg igen. Halleluja säger jag bara!

Nä men så att jodå...

Annelie skickar en bild på mig o Niklas från en spelkväll i somras...


Tips från coachen...

Om du köper ICAs färdiga köttbullar och värmer i micron, se till att ta ut den lilla behållaren med lingonsylt INNAN du micrar.

Kan efter idag berätta att asvarm lingonsylt inte är att föredra.

true blood

Jag gillar serien True Blood, jag gillar den så mycket att jag har sett alla avsitt och nu planerar jag att köpa böckerna soms erien bygger på.

Satt härhemma och surfade runt efter info om böckerna, fick upp författarinnans hemsida. Saken är den att True Blood är en ganska...sexig serie. Eller vafan, det är mjukporr rakt igenom! Det jag tänker mig då är att böckerna borde vara minst lika vågade.

Och när jag då får upp den här bilden på författarinnan så får jag en mindre chock:

Ursäkta mig och mina fördomar men det var INTE såhär jag trodde att författarinan skulle se ut. Jag vet inte vad jag tänkt mig men det var INTE det här, hon ser ju ut ungefär om min mormor gjorde! Och min mormor skule aldrig skriva mjukporr, hoppas jag... 

Söta goa katten...

Tredje gången jag hittar katten sovandes i handfatet nu... av alla platser i hela lägenheten så väljer han och sova där


han vaknade dock o reste sig innan jag hann fota...

Jag ska till Kina!!!

I februari åker jag till Kina och Pernilla! Skoj skoj, kommer dessutom fira min 25-årsdag där!




Hipp hipp

Hipp hipp farbröderna talade ut på AF-borgen i Lund. Sjukt kul!  



Hela artikeln finns här


Höstoutfit

Det är dags för premiär i den här bloggen. Modebloggspremiär.

Den här jackan vill jag ha:


och de här stövlarna:



RSS 2.0